Loopt u al jaren met klachten en heeft u nog niet een therapie gevonden die helpt. Of wilt u, uw klachten op een andere manier aanpakken. Start dan nu met Mobelizing Awareness® therapie.

Het lichaam heeft een beschermingsmechanisme dat zich aanzet zodra we klachten hebben of een ongval hebben gehad. Het beschermingsmechanisme is het aanspannen van spieren om ons lichaam te beschermen. Als we vergeten dit uit te zetten zullen onze spieren te veel spanning blijven houden. Dit zorgt voor pijnlijke en vermoeide spieren, maar hierdoor zal ook het natuurlijk bewegingspatroon worden aangetast. Vaak heb je zelf niet in de gaten dat je op een andere manier bent gaan bewegen en daarom kan het soms jaren duren voor er echte klachten ontstaan.

Met de Mobelizing Awarness® techniek leer je, je eigen lichaam weer op een goede manier aan te sturen. Er ontstaat een betere coördinatie van de spieren en dat geeft een verandering in je lichaamshouding en in je bewegingspatronen. Hierdoor zullen klachten verminderen en zal het lichaam soepeler en meer ontspannen aanvoelen.

Tijdens de Mobelizing Awareness® leer je oefeningen die je thuis kan blijven doen, deze oefeningen zorgen ervoor dat je lichaam ook soepel blijft en dat je spieren zich steeds weer bewust ontspannen. We geven ook cursussen waarin we deze set oefeningen aanleren in 6 lessen.