Actie zwangerschapsmassages

De aankomende weken hebben wij een leuke actie om onze zwangerschapsmassages weer even onder de aandacht te brengen. Op dinsdag 30 april en 7 mei kun je een zwangerschapsmassage ontvangen van 60 minuten voor €50,- en als het even lukt en je woont in Vorden of omstreken komen we zelfs aan huis. Bel nu en maak een afspraak. 

Slaapproblemen

Vraag jij je af of je een slaapprobleem hebt. Normaal gesproken wordt er gezegd dat je een slaapprobleem hemt als je een periode langer dan 3 maand meerdere keren per week moeite met in- of doorslapen hebt. Maar ben jij nou het type dat alleen moeite heeft met inslapen tijdens een stressvolle situatie, zoals voor een belangrijke bespreking op je werk, voor een examen of na vervelend gesprek. Ook dan kun je hier wat aan doen en zorgen dat je deze nachten ook goed slaapt en zo voorkomen je dat je wellicht in vicieuze cirkel terecht komt waarbij je een slaapprobleem ontwikkeld.

check onze site voor meer informatie over slaapproblemen en wat wij voor jou kunnen beteken en vookomen is beter dan genezen.