In gezelschap van andere pas bevallen moeders, verantwoord werken aan een compleet oefenprogramma waarbij het corrigeren van je houding tijdens de verzorging van je baby een belangrijk onderdeel is.

Verder worden er spierversterkende oefeningen afgewisseld met stretchoefeningen voor alle spiergroepen, dus ook borst-, nek-, bil, bekkenbodem-, heup- en buikspieren. Er zal een begin gemaakt worden aan het opbouwen van je conditie, zodat je na het afronden van de Dynamisch Fit na de Bevalling cursus weer sterk genoeg bent om je eigen sport weer op te pakken.

De laatste les is een les waarbij je oefeningen doet samen met je baby.

Voor of na de les is er gelegenheid om even lekker met een kopje koffie/thee ervaringen uit te wisselen en bij te kletsen.

Een sportmoment voor jezelf

Opbouwen van je conditie en spierkracht na je bevalling is een flinke uitdaging, samen is dat natuurlijk een stuk leuker. Plan voor jezelf vaste sportmomenten in de week. Je kunt er ook voor kiezen om gezellig na het afronden van de Dynamisch Fit na de Bevalling cursus, samen verder te sporten bij Indoor Sport Vorden. 

Start?

Deelname kan vanaf 6 weken na je bevalling, eventueel ook later. Je oefent met je eigen prenatale groep. Geen prenatale gym gedaan of niet bij ons, je kunt gewoon instromen.

Tijdstip

Maandag

Duur

De cursus postnatale gym bestaat uit minimaal 5 lessen van 1 uur

Locatie

Cesar Dynamiek
Indoor Sport Vorden
Overweg 16
7251JS Vorden
0575-555763 of 06-33786673
 

Kosten

€75,-

Hou de website in de gaten en like onze facebookpagina: CESARDYNAMIEK  en instagram: cesardynamiekvorden om op de hoogte te blijven van onze acties.