Nieuw bij Cesar Dynamiek: Slaaptherapie

Ligt u wel eens gefrustreerd wakker omdat het maar niet lukt om in slaap te vallen. Of lukt het u maar niet om een nacht goed door te slapen en wordt u eigenlijk vermoeider wakker dan toen u naar bed ging. Dan bied slaaptherapie de uitkomst.

Er zijn veel verschillende oorzaken die verantwoordelijk kunnen zijn voor het feit dat u niet door slaapt. Tijdens slaapoefentherapie leert u wat bij u de knelpunten zijn en werkt u vervolgens aan het verbeteren van uw nachtrust. 

Belangrijke aspecten die kwaliteit van de nachtrust kunnen beïnvloeden zijn: slaapdruk, biortime, slaapgewoontjes, te veel prikkels overdag, niet voldoende tot rust komen, piekeren, gebruik van televisie of telefoon, etc. 

Tijdens de therapie zullen bovenstaande componenten worden besproken en aan de hand van laagdrempelige en praktische oefeningen kunnen we direct aan de slag gaan om de kwaliteit van uw slaap te verbeteren.

Kijk voor meer informatie op www.cesardynamiek.nl/specialisaties/therapie-bij-slaap-problemen

 


 

Nieuw bij Cesar Dynamiek: Gezond & Dynamisch Zwanger cursus

Wil je actief in beweging zijn en blijven, wil je spieren versterken en mentaal voorbereid zijn op de bevalling? Doe dan mee met Gezond & Dynamisch Zwanger cursus!

Tijdens de actieve en gevarieerde groepslessen wordt bewegen gecombineerd met informatie en gezelligheid. De lessen bestaan uit spierversterkende oefeningen, houdingsoefeningen, bekkenbodemspiertraining en sluiten af met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Bij mooi weer zullen we ook een aantal lessen gaan Bootwalken of te wel lekker stevig wandelen in de buitenlucht met tussen door oefeningen gericht op conditie en stabiliteit.

Na actief bezig te zijn geweest drinken we samen een kop koffie of thee en kun je ervaringen uitwisselen.

De Gezond & Dynamisch Zwanger cursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur .
Waarvan 1 partneravond waar op een nuchtere manier de theorie rondom de bevalling nog een keer wordt doorgenomen. Er zullen wat handvatten worden gegeven hoe de zwangere te ondersteunen tijdens de bevalling. Zwangerschapsmassage is hier een onderdeel van.

Voor meer informatie kijk op onze website www.cesardynamiek.nl/dynamische-zwanger/zwangerschapscursus.html