De beste wensen

Allereerst willen wij iedereen een goed en gezond 2023 wensen.

 

Gezond & Dynamisch Zwanger cursus gaat weer van start!!

Wil je actief in beweging zijn en blijven, wil je spieren versterken en mentaal voorbereid zijn op de bevalling? Doe dan mee met onze Gezond & Dynamisch Zwanger cursus!

Tijdens de actieve en gevarieerde groepslessen wordt bewegen gecombineerd met informatie en gezelligheid. De lessen bestaan uit spierversterkende oefeningen, houdingsoefeningen, bekkenbodemspiertraining en sluiten af met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Bij mooi weer zullen we ook een aantal lessen gaan Bootwalken of te wel lekker stevig wandelen in de buitenlucht met tussen door oefeningen gericht op conditie en stabiliteit.

Na actief bezig te zijn geweest drinken we samen een kop koffie of thee en kun je ervaringen uitwisselen.

De Gezond & Dynamisch Zwanger cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur .
Waarvan 1 partneravond waar op een nuchtere manier de theorie rondom de bevalling nog een keer wordt doorgenomen. Er zullen wat handvatten worden gegeven hoe de zwangere te ondersteunen tijdens de bevalling. 

Voor meer informatie kijk hier onze website 

 

Aanvullende verzekering

U kunt niet meer wisselen van wisselen van zorgverzekeraar, maar u kunt er nog wel voor kiezen om u aanvullend te laten verzekeren of om een pakket omhoog of omlaag te gaan. U kunt uw aanvullende pakket nog tot eind januari aanpassen