Bent u bekend met spanningsklachten, dit kan in lichte mate zijn of wellicht zo heftig dat u tegen een burn out aan zit of al een burn out heeft dan kunnen wij u weer leren om beter te kunnen ontspannen.

Ieder mens gaat anders met spanning om. De ene is meer stress bestendig dan een ander. Maar er kunnen ook periodes in je leven zijn dat er meer hobbels op de weg zijn waardoor je meer in je hoofd zit en vaak onbewust de spaning in je lichaam te hoog opbouwd. Als je meer in je hoofd zit of (veel) stress ervaart zal de spanning in je spieren oplopen, dit heb je zelf vaak niet eens in de gaten, daarnaast gaat ook je ademhaling vaak sneller en hoger zitten. Het is de kunst om ook in stressvolle situaties bewust te zijn van de spanning die je opbouwt zodat je deze tijdig weer omlaag kan brengen. En een ander  gevolg van stress en en spanning is vaak slecht slapen, en niets is zo belangrijk als een goede nachtrust voor het herstel van zowel lichaam als geest. Wij zijn binnen Cesar Dynamiek  gespecialiseerd in het behandelen van mensen met stress-, spanningsklachten of een burn out. 

Binnen Cesar Dynamiek kunnen we je weer uit je hoofd halen en weer leren voelen waar je spanning opbouwt. Daarnaast zijn we gespecialisseerd in ademhalingstherapie, want de adem is onlosmakelijk verbonden met stress en de opbouwen van spanning en het leren van ontspannen. En tot slot kunnen we helpen met het verbeteren van je slaap indien nodig.

We werken daarnaast samen met een ergotherapeut. zij zijn gespecialiseerd in het opnieuw leren indelen van je belasting belastbaarheid met betrekking tot je dagindelen en voorkomen dat je niet weer in de zelfde valkuil valt van te veel hooi op de vork nemen. Wij zorgen er voor dat je weer leert ontspannen, je ademhaling onder controle krijgt en je lichaam weer leert aanvoelen en de ergotherapeut leert je balans aanbrengen in je leven.