Door middel van oefentherapie kunnen veel klachten bij jongeren worden opgeheven of worden voorkomen. Heeft uw zoon of dochter klachten aan haar enkel, knie, heup, onderrug, bovenrug, nek, schouder, elleboog, pols of zijn er hoofdpijnklachten. De oorzaak van de klacht ligt vaak in de stabiliteit van de banden en spieren van uw kind. Ook al sport en beweegt uw kind voldoende, dit betekend niet dat automatisch ook het spierkorset overal voldoende getraind is en voldoende stabiliteit bied. 

Binnen onze behandeling zullen we een intensief oefenprogramma opstellen waarbij alle spieren optimaal worden getraind. Hierdoor worden banden, pezen en spieren sterker en komt er ook meer samenwerking waardoor de algehele stabiliteit verbeterd en de klachten verdwijnen. Want in het hele lichaam moeten alle spieren en banden samenwerken om klachten te voorkomen. Zo kan een enkel klacht ook ontstaan als er niet voldoende stabiliteit is in de knieën of rond het bekken, het hele lichaam moest mee werken aan de stabiliteit.

Wij kunnen kinderen helpen die veel sporten, sporten op hoog niveau maar ook kinderen die meer moeite hebben met motoriek en vaak vallen, door de stabiliteit in het gehele lichaam te verbeteren zal de motoriek ook verbeteren.