De Zwangerschapsmassage

De zwangerschapmassage geeft verlichtingen van pijn en ongemak, verbeterd de bloedsomloop (waardoor afvalstoffen sneller het lichaam kunnen verlaten), helpt bij het afdrijven van vocht en geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Laat je 30 minuten heerlijk masseren. De massages worden gegeven vanaf 14 weken zwangerschap. 

Kosten?

Massage van rug, nek, schouders en armen 30 min         €30,-    

Massage van rug, nek, schouders en armen 45 min         €40,-    

Massage aan huis 30 min                                                  €30,-     

Massage aan huis 45 min                                                  €40        

Tijdelijke actie 

Op dinsdag 30 april en 7 mei  2024 ontvang je een massage van 60 min voor €50,-  Als het in de agenda mogelijk is komen we ook aan huis. Bel of mail snel en maak een afspraak.

Aan huis of in de praktijk

Woont u in de regio Vorden dan mag u bij ons op de praktijk komen waar wij u zowel zitten als in zijlig op onze behandelbank kunnen masseren. Als onze agenda het toelaat kunnen wij ook bij u aan huis komen.

vragen?

Voor meer informatie over de zwangerschapsmassages kunt u altijd contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer 0651723800 of u kunt mailen naar info@cesardynamiek.nl

Massage boeken

Wilt u een zwangerschapsmassage boeken, dan kan dit door te bellen naar 0651723800 of door te mailen naar info@cesardynamiek.nl