December 2017

Steeds meer kinderen hebben rugklachten.

Kinderen zijn tegenwoordig stijver dan vroeger. Dit komt doordat kinderen tegenwoordig veel meer zitten en verkeerd zitten. Dat kinderen tegenwoordig stijver zijn is dan ook de reden dat er meer rugklachten zijn onder kinderen. 

Het jeugdjournaal heeft hier een mooi nieuwsbericht over.

Nos Jeugdjournaal nieuws item  

Herkent u ook dat uw kind problemen heeft met de houding kom dan langs en wij zorgen dat uw kind weer soepel en klachten vrij verder kan. Voor meer informatie kunt u terecht bij specialisaties - oefentherapie bij jongeren.


Cesar Dynamiek helpt u bij het zoeken naar het ideale hoofdkussen

Ieder mens heeft een eigen voorkeurshouding. Zo schrijft de ene met links en de ander met rechts, zit de ene liever met he

t linker been over het rechter been en de ander weer met rechts over links. Zo heeft iedereen bij elke beweging een voorkeur om iets met links of rechts te doen, je hebt zelfs een voorkeurs oog. Daarom heeft je hoofd ook een bepaalde voorkeurstand, dit bepaalt of je een dik of dun kussen nodig hebt en waarom je liever op je buik, rug of op je zij slaapt.

Wij zoeken de voorkeur van je hoofd uit en aan de hand hiervan zoeken we samen met jou een kussen dat bij je past, deze mag je dan vervolgens 3 weken uit testen. Want pas na 2 weken op een kussen slapen kun je echt bepalen of je dit fijn vind of juist niet. Wil jij ook weten of het kussen wat je hebt bij je past of ben je eigenlijk op zoek naar een nieuw kussen maar weet je niet wat het beste voor je is? Bel dan nu voor een afspraak