Bewust Beter Bewegen

In 6 lessen van 1 uur leer je individueel onder begeleiding van een Cesar therapeut een set oefeningen (3B – stretch). Hierbij komt het hele lichaam aan bod. Door middel van een set 3B-stretch oefeningen vind je balans in bewegen. Je wordt je bewust van onnodige spierspanning en je leert deze door middel van de oefeningen te verminderen. Vergroot je bewegelijkheid en herstel je originele bewegingspatroon. De oefeningen komen uit de behandelmethode Mobilizing Awarness.

Het natuurlijk bewegingspatroon dat je als kind hebt aangeleerd kan door stress,  pijn, blessures of spanning verstoord raken en leiden tot onbewuste aanpassingen in je bewegingsgedrag. Door de oefeningen leer je opnieuw bewust te worden van de manier waarop je beweegt. De verbinding tussen je hersenen en spieren wordt opnieuw ‘wakker geschud’. Hierdoor verbeterd je lichaamsgevoel en je leert weer terug te gaan naar ontspannen, efficiënt en pijnvrij bewegen.

Mobelizing awerness zorgt voor:

  • Het vergroten van het lichaamsbewustzijn
  • Het verbeteren van je coördinatie en balans
  • Het vergroot je mogelijkheden in ontspannen
  • Het leert je efficiënt en pijnvrij bewegen.

 

Bewust bewegen is belangrijk in het leven. 

Kosten

De lessen worden vergoed door je zorgverzekeraar als je aanvullend bent verzekerd. Wil je deze behandelingen liever bewaren, dan kan je de lessen zelf betalen. De kosten zijn:

€80,- voor 6 lessen van 1 uur. 

Aanmelden

Aanmelden kan door ons te bellen, te mailen of laat een belverzoek achter. 


Slaapproblemen?

Hebt u moeite met in of doorslapen en ligt dit niet aan het warme weer. Bij ons kunt u terecht voor slaaptherapie om weer beter te leren slapen. 

Tijdens onze eerste afsrpaak zoeken we uit wat de oorzaak van uw slaapprobleem is en u krijgt direct tips en adviezen mee zodat u direct aan de slag kan. We maken gebruik van de Slaap Slim methode lees hierover meer op onze website.. Slaap Slim is een cursus die u individueel volgt, hierdoor kunnen wij alles op uw individuele situaties aanpassen en toepassen. 

Actie

De individuele cursus van slaap slim wordt vergoed door uw zorgverzekeraar als u aanvullend bent verzekerd. Maar wilt u de vergoedingen voor oefentherapie en fysiotherapie liever besparen voor (mogelijke) andere klachten dan kunt u de cursus volgen voor actie prijs.

€100,- voor 6 lessen Slaap Slim van 1 uur 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door te bellen, te mailen of laat een belverzoek achter.