September 2017

Facebook

Vanaf heden zullen we elke week op facebook thema's behandelen. Elke dag zullen we dan een berichtje plaatsen met betrekking tot het thema. Deze week starten we met 2 thema's: Slaaproblemen en en voldoende bewegen op kantoor.

De facebookposts kunnen oefeningen zijn die je dus op het werk kan doen om te bewegen, het kunnen adviezen zijn zoals draai de klok om tijdens het slapen gaan en laat je mobiel beneden liggen als je gaat slapen. 

Het komende jaar zullen we onder andere de volgende thema's nog  gaan behandelen: rugklachten, nekklachten, ademhalingp

roblemen, zwangerschap, ontspanning, houding, houding bij kinderen, schouderklachten.

 

Like onze facebookpagina www.facebook.com/cesardynamiek

 

 

 

 

 


Nekklachten

Veel mensen hebben wel eens nekklachten. Dit kan variëren van een stijve nek tot echte pijnscheuten in de nek. Een veel voorkomend gevolg  van nekklachten is hoofdpijn. Nekklachten ontstaan vaak door een verkeerde houding, stress of te gespannen spieren. Het is dan goed om oefeningen te doen, we hebben voor u een aantal oefeningen uitgezocht. Als u op de onderstaande link klikt, krijgt u een serie oefeningen te zien. 

- Versoepelende oefeningen

- Rek oefeningen

- Versterkende oefeningen

Verder zullen we deze week op facebook meerdere berichten plaatsen met tips om nekklachten te voorkomen en verhelpen, like onze facebookpagina om op de hoogte te blijven.