November 2018

Binnenkort start er weer een nieuwe Zwangerschapscursus Gezond en Dynamisch Zwanger bij Cesar Dynamiek.

Wil je actief in beweging zijn en blijven, wil je spieren versterken en mentaal voorbereid zijn op de bevalling? Doe dan mee met Gezond & Dynamisch Zwanger cursus!

Tijdens de actieve en gevarieerde groepslessen wordt bewegen gecombineerd met informatie en gezelligheid. De lessen bestaan uit spierversterkende oefeningen, houdingsoefeningen, bekkenbodemspiertraining en sluiten af met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Bij mooi weer zullen we ook een aantal lessen gaan Bootwalken of te wel lekker stevig wandelen in de buitenlucht met tussen door oefeningen gericht op conditie en stabiliteit.

Na actief bezig te zijn geweest drinken we samen een kop koffie of thee en kun je ervaringen uitwisselen.

De Gezond & Dynamisch Zwanger cursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur .
Waarvan 1 partneravond waar op een nuchtere manier de theorie rondom de bevalling nog een keer wordt doorgenomen. Er zullen wat handvatten worden gegeven hoe de zwangere te ondersteunen tijdens de bevalling. Zwangerschapsmassage is hier een onderdeel van.

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de cursus en de kosten. 


Geslaagde slaapadvies dag bij Meek's meubelen.

Zondag 5 november waren we aanwezig bij de koopzondag van Meek's meubelen. Zij hadden mooie acties op bedden en matrassen en wij waren er om advies te geven bij slaapproblemen. Er zullen in de toekomst dan ook zeker vaker slaapadviesdagen komen.