November 2018

Heeft U problemen met uw ademhaling? Bij Cesar Dynamiek bent u aan het juiste adres.

Heeft u last van benauwdheid, kortademigheid, hyperventilatie, een te snelle of te langzame ademhaling, dan is ademtherapie van Cesar Dynamiek iets voor u. Kijk voor meer informatie hier. 

 


Werkplek analyse bij internet- en reclamebureau Bandwerk.

 

Afgelopen vrijdag hebben een werkplek analyse gedaan bij Bandwerk. Zij zitten sinds kort in een nieuw pand en de eigenaar van het bedrijf heeft bewuste keuzes gemaakt in het nieuwe meubilair van zijn werknemers. Hij wilde graag weten of hij goede keuzes had gemaakt en of zijn persoon wel goed gebruikt maakt van het meubilair. Daarnaast vind hij het belangrijk dat zijn persooneel er zich van bewust is wat een goede houding is tijdens het werk zodat ze klachten kunnen voorkomen. 

Allereerst heb ik aan de hele groep een korte uitleg gegeven over algemene regels voor een goede zit/werkhouding. Vervolgens ben ik gaan kijken hoe de mensen achter hun bureau bezig waren en heb ze individueel tips gegeven. Mijn complimenten aan de Hans de eigenaar van Bandwerk, hij heeft een aantal goede keuzes gemaakt. Met name de zit sta bureau's vind ik een goede aanwinst in zijn nieuwe pand Mocht u ook interesse hebben in een werkplek analyse, bel voor een afspraak en we komen graag bij u langs.


 


Binnenkort start er weer een nieuwe Zwangerschapscursus Gezond en Dynamisch Zwanger bij Cesar Dynamiek.

Wil je actief in beweging zijn en blijven, wil je spieren versterken en mentaal voorbereid zijn op de bevalling? Doe dan mee met Gezond & Dynamisch Zwanger cursus!

Tijdens de actieve en gevarieerde groepslessen wordt bewegen gecombineerd met informatie en gezelligheid. De lessen bestaan uit spierversterkende oefeningen, houdingsoefeningen, bekkenbodemspiertraining en sluiten af met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Bij mooi weer zullen we ook een aantal lessen gaan Bootwalken of te wel lekker stevig wandelen in de buitenlucht met tussen door oefeningen gericht op conditie en stabiliteit.

Na actief bezig te zijn geweest drinken we samen een kop koffie of thee en kun je ervaringen uitwisselen.

De Gezond & Dynamisch Zwanger cursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur .
Waarvan 1 partneravond waar op een nuchtere manier de theorie rondom de bevalling nog een keer wordt doorgenomen. Er zullen wat handvatten worden gegeven hoe de zwangere te ondersteunen tijdens de bevalling. Zwangerschapsmassage is hier een onderdeel van.

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de cursus en de kosten. 


Geslaagde slaapadvies dag bij Meek's meubelen.

Zondag 5 november waren we aanwezig bij de koopzondag van Meek's meubelen. Zij hadden mooie acties op bedden en matrassen en wij waren er om advies te geven bij slaapproblemen. Er zullen in de toekomst dan ook zeker vaker slaapadviesdagen komen.