Houding en bewegen bij jongeren

Als oefentherapeuten zijn wij gespecialiseerd in het signaleren en verbeteren van houding en beweegproblemen, zo ook bij jongeren. Tegenwoordig zitten jongeren veel meer dan voorheen. Het is dan ook erg belangrijk dat er veel van houding wordt gewisseld. Nu is er door de GGD hier ook aandacht aan besteed. Zij hebben op hun site mooie richtlijnen geplaatst over hoeveel u kind minimaal moet bewegen op een dag en er staan veel goede tips en adviezen over schermtijd en mediagebruik. 

Houding en bewegen richtlijn GGD.

Heeft u het vermoeden dat de houding van uw kind niet optimaal is en zou u  hier graag eens naar willen laten kijken? Bel gerust voor een afspraak of kijk voor meer informatie op onze site. 

Volgt u ons al op instagram?

Wist u dat wij ook een instagram account hebben? We delen info over verschillende aandoeningen maar ook tips of korte oefeningen. Check daarom nu ons instagram account en volg ons  @cesardynamiek

Hyperventilatie

Hebt u wel eens het gevoel dat u adem te kort komt? Of bent u bekend met hyperventilatie. Ademtherapie kan uitkomst bieden. Kijk op onze site voor meer inforamtie over ademtherapie

Gezond en Dynamisch Zwanger en Covid

Ben jij zwanger en op zoek naar leuk groepsles. Wij bieden zwangerschapslessen aan waarbij naast bewegen ook aandacht is voor theorie rondom de zwangerschap en bevalling. Het afgelopen jaar is dit voornamelijk online gebeur. Maar nu de regels versoepelen hopen we snel weer in onze praktijk samen te kunnen komen.. Kijk voor meer informatie over onze gezond dynamisch zwanger lessen  op onze website. 

Zwangerschapsmassages

Ben je zwanger en kun je wel wat ontspanning gebruiken. Wij geven ook zwangerschapsmassages!! Je kunt hiervoor bij ons in de praktijk terecht, maar als onze agenda het toelaat, komen wij ook bij jou aan huis. Kijk daarom snel voor meer informatie en prijzen hier.