Maart 2017

Maandthema hielspoorklachten

Cesar Dynamiek is aangesloten bij paramadischcentrum teLIJF. Binnen dit paramedischteam werken 

we samen met fysio Vorden en podoloog Melanie Oonk. Samen proberen we onze krachten te bundelen om mensen zo snel en goed mogelijk van hun klachten af te helpen.

Vanaf deze maand zal  er iedere maand een ander thema centraal stellen. Deze maand gaat het over hielspoorkl

achten. Een vervelende klacht waar mensen vaak te lang mee door lopen.

De aanbieding

Deze hele maand ontvangt u van onze een gratis screening als u hielspoorklachten heeft. Vervolgens zal u door alle 3 disipilines behandeld worden.

Melanie Oonk zal zolen voor u kunnen maken indien nodig om de klachten te verminderen. Fysio Vorden zal onder andere tapen en bij Cesar Dynamiek zal er gewerkt worden aan uw looppatroon om ook in de toekomst klachten te voorkomen.

 Klik hier om onze utgebreide actie flyer te bekijken. 

Schroom niet en bel nu voor een afsrpaak om voor eens voor altijd van uw hielspoorklachten af te komen. 


Cesar Dynamiek en chronische pijn. 

Veel mensen zijn bekend met chronische klachten. Toch blijkt er nog veel onbekend te zijn over chronische klachten. Waarom worden klachten chronische en zijn ze zo moeilijk te verhelpen. Er wordt hier de laatste jaren veel onderzoek naar gedaan. We zijn daarom aanwezig bij een 3 daagse bijscholing over alle nieuwe inzichten met betrekking tot chronische pijn. HIerdoor kunnen we onze behandeling weer zo optimaal mogelijk afstemmen op de patiënt met chornische klachten. 

Binnen Cesar Dynamiek zijn we gespecialiseerd in het behandelen van chronische klachten. Klik hier voor meer informatie over chronische klachten en de behandeling met oefentherapie Cesar. 

Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij het netwerk chronische pijn, hier kunt u ook terecht voor meer informatie over chronische pijn en de behandeling hiervan.