Corona versoepelingen

Zaterdag 26 juni zijn er weer versoepelingen door gevoerd. Voor onze beroepsgroep houd dit in dat we geen mondkapje meer hoeven te dragen. Er wordt wel gevraagd de 1,5 meter aftand zo veel mogelijk te houden. Als dit niet lukt zullen wij als therapeut nog wel een mondkapje dragen. Uiteraard willen we u er wel op attenderen dat als u coronagerelateerde symptomen heeft thuis te blijven of u te laten testen. Samen houden we corona buiten de deur. 

Gezond Dynamisch de Zomer door

Heb jij wel eens af en toe klachten die komen en gaan. Zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, een hoge ademhaling, pijnlijke en stijve spieren, rugklachten, of slaap je wel eens slecht? Dit zijn allemaal lichte klachten waarmee je niet direct naar de huisarts gaat maar waar je vaak wel eens wat aan zou willen doen. Dan ben je deze zomer bij ons aan het goede adres. Gezond Dynamisch de Zomer door helpt jou daar waar jij het nodig hebt. Lees hier meer over wat Gezond Dynamisch de Zomer door voor jou kan betekenen. 

Zomeractie Zwangerschapsmassage

In de maanden juni, juli en augustus hebben wij een zomeractie voor onze zwangerschapsmassages. Kom je naar de pratijk dan krijg je € 10,- korten, op onze massages aan huis hebben wij €5,- korting. Bekijk hier de prijzen en verdere informatie over onze zwangerschapsmassages.

Nieuwe app Ommetje

Regelmatig bewegen is gezond. Maar komt u er wel vaak genoeg aan toe. Elke dag een ommetje maken is al goed voor je gezondheid. De hersenstichting heeft nu een leuke app om je te stimuleren en motiveren regelmatig een ommetje maken. Bekijk hier hoe het werkt.

Gezond Dynamisch Zwanger cursus

7 juni start er weer een cursus gezond dynamisch zwanger. Ben je zwanger en op zoek naar een leuke zwangerschapscursus dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk hier voor meer informatie over onze GDZ cursus.