Februari 2018

Binnenkort start er weer een nieuwe Zwangerschapscursus Gezond en Dynamisch Zwanger bij Cesar Dynamiek.

Wil je actief in beweging zijn en blijven, wil je spieren versterken en mentaal voorbereid zijn op de bevalling? Doe dan mee met Ge

zond & Dynamisch Zwanger cursus!

Tijdens de actieve en gevarieerde groepslessen wordt bewegen gecombineerd met informatie en gezelligheid. De lessen bestaan uit spierversterkende oefeningen, houdingsoefeningen, bekkenbodemspiertraining en sluiten af met 

ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Bij mooi weer zullen we ook een aantal lessen gaan Bootwalken of te wel lekker stevig wandelen in de buitenlucht met tussen door oefeningen gericht op conditie en stabiliteit.

Na actief bezig te zijn geweest drinken we samen een kop koffie of thee en kun je ervaringen uitwisselen.

De Gezond & Dynamisch Zwanger cursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur .
Waarvan 1 partneravond waar op een nuchtere manier de theorie rondom de bevalling nog een keer wordt doorgenomen. Er zullen wat handvatten worden gegeven hoe de zwangere te ondersteunen tijdens de bevalling. Zwangerschapsmassage is hier een onderdeel van.

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de cursus en de kosten. 


Presentatie bij het ondernemerscafe vorden met betrekking tot "slapen onzin van mijn tijd" was een succes.

Donderdagavond 15 februari was het ondernmers cafe. We waren gevraagd of wij een presentatie wilden verzorgen na aanleiding van een artikel over dat veel ondernemers te lang door werken en hierdoor te weinig slapen. We hebben hier uitleg geven  over hoe je een slaapprobleem kan ontwikkelen. Daarnaast was het onderwerp bij vele ondernemers herkenbaar, de ene had moeite om in slaap te komen. Maar een ander gaf aan toch wel regelmatig snachts wakker te worden. Aan de hand van hun eigen voorbelden hebben we duidelijk proberen waarom deze problemen ontstaan en wat je er aan kan doen. 

Het was een inzvolle interactieve presentatie met veel input van de ondernemers. Hebt u ook slaapproblemen en zou u hier graag wat aan willen doen. Kijk op onze website voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met u slaapproblemen.